Stichting Vital Energy
Behandeling

De behandelingen worden meestal eens in de 2 weken gegeven. Als  men ernstig ziek is dan  adviseren wij om vaker te komen. En wil men vaker komen om de problemen sneller op te lossen dan is dat ook mogelijk. 

Resonantietherapie is in het begin van de twintigste eeuw ontstaan nadat wetenschappers onafhankelijk van elkaar verschillende facetten van dit fenomeen onderzochten. Onder andere George Lakhovsky, Nikola Tesla, Royal Rife, Wilhelm Reich, Hulda Clark en Antoine Priorť hebben belangrijke bijdragen geleverd aan de ontwikkeling van resonantietherapie. Lees meer over het ontstaan van resonantietherapie en de grondleggers hiervan op de pagina's over Royal Rife en andere wetenschappers.

Kosten
De eerste behandeling kost € 48,00. Alle volgende behandelingen kosten € 38,00 per keer. De duur van de behandeling is ongeveer 1 uur. Bij verhindering dienen afspraken 48 uur van tevoren afmeld te worden. Niet tijdig afgezegde afspraken worden in rekening gebracht.

Enkele huisregels

  • Aangezien de apparaten een elektromagnetisch veld creŽren dient u horloges en andere voorwerpen, die door een elektromagnetisch veld kunnen worden aangetast, in uw jaszak achter te laten.
  • Mede om de hygiŽne van de ruimte te waarborgen, dient u uw schoenen bij de ingang uit te trekken en pas weer aan te trekken wanneer u het pand verlaat. Indien u dit wenst kunt u een paar dikke sokken meenemen.
  • Het is niet toegestaan om in de praktijkruimte met uw mobiele telefoon te bellen. Gelieve deze uit te zetten.